Drinkar #drink, #drinktips, #limoncello, #mynta

Fredag, och veckans drink!

Hej alla fina!
 
Fredagen är här, så härligt🙂 Jag kommer precis från frissan, blivit klippt och nyanserad i håret som dom säger. Jag försöker skona mitt hår lite och har inte blekt slingor nu på några månader, så min naturliga( läs råttfärgade)hårfärg syns rätt tydligt. Och minsann om de inte är några små grå hårstrå också, haha. Jag tror inte jag vill ha min naturliga färg, men vet inte om jag vill fortsätta att vara ljus, eller går mot lite mörkare. Vi får se...
 
Fredagsdrinken denna vecka är en Limoncello-mojito. Jag fick faktiskt tips från två håll. Dels från min fina kollega Caroline, och sen min bonusdotter Jenny. Så då måste man ju så klart testa. Och den var fantastiskt god måste jag säga. Så där härligt fräsch och uppfriskande.
 
 
 
Ingredienser för två glas:
 
2 dl färskpressad citronsaft
1 dl färsk mynta
1 dl Limoncello
4 msk socker
kolsyrat vaten
is
 
Gör så här:
 
Blanda citronsaft, mynta och socker i en shaker. Mosa ihop det med en slev eller muddlare. Sila upp i två glas, häll på Limoncello, is och fyll upp med kolsyrat vatten.
 
Men hörni, ni har väl inte missat att jag startat en Facebook sida som heter Eva Werschs Kitchen Corner?!
Klicka här för att gå in och följa mig😊
 
Idag har mannen min lagat mat till mig, vad det är får ni se i morgon. Men det är något Italienskt kan jag säga, så gott!
 
Ja, och så här blev håret🙂
 
 
 
Hoppas ni får en riktigt skön helg, kram kram♥