Mat #guacemole, #middagstips, #quesadillas, #taco

Taco-rester från helgen?

Hej på er!
 
Vilken dag vi hade igår, det var sommar helt plötsligt och så skönt, som vi längtat efter detta🙂. Men jag hoppas att det inte blir sommar direkt. Jag älskar våren, det är nog det bästa årstiden faktiskt. Allting har legat i ide hela vinter, och även vi. Jorden börjar bli varm av solen, och lite överallt ser man hur växterna börjar komma upp, letar sig upp mot solens strålar, precis som om dom spricker upp i ett leende. Sen när boken börjar slå ut med sin skira gröna färg på bladen, det är så fint och vackert, och nästan som finast då.
 
Många har ju tacos på helgen, kanske allra helst på fredagen. Vi hade det i lördags, och allt som oftast så blir det både lite taco-färs, grönsaker och några tortillabröd över. Varför inte göra en smarrig Quisadillas?! Så enkelt och gott, vi hade det till lunch igår, tar bara 10 minuter att göra.
 
 
Lägg ett tortilla bröd i en stekpanna, gärna teflon. Lägg på taco-färs, riven ost och lite taco-sås, och sen ytterligare ett bröd. Låt den steka på medelvärme, håll koll på undersidan av brödet. När den får fin färg så vänd den om, och samma sak där. Osten skall smälta och bli så där härligt krämig.
Servera med det du har. Jag hade lite guacamole, kidneybönor och grönsaker. 
Sen att vi avnjöt det i solen igår gjorde ju inte det hela sämre🙂
 
Ha en skön kväll, kram kram♥
#1 - - Min Lilla Kokvrå:

Visst var det fantastiskt skönt i vårsolen igår!
Quisadillas är ju så gott med den smälta osten, och ett perfekt sätt att använda kylskåpsresterna på.

Ha en skön måndagskväll!
Birgitta

Svar: Ja så härligt:) Detsamma till dig!
Eva Wersch