Tunnbrödswrap med salamiomelett!

Hej hej!
 
Igår var vi över till Helsingör en sväng, så då blev det inget inlägg här tyvärr. Man får passa på med det här fina vädret. Och det var fler som hade gjort det kan man säga. Mycket folk på tåget ner, det är konstigt att dom får trycka in hur mycket folk som helst. Tänkt om det skulle hända något, då hade alla flugit kors och tvärs som plocke pinn... Men det gick bra som tur var. Och trevligt hade vi🙂
 
När det är så här varmt så är man inte alltid sugen på att laga varm mat. Man kanske bara vill ha något enkelt, eller så kanske man packar en picknick korg och åker till stranden eller någon annanstans. Då är dessa tunnnbrödswrap perfekta. Är goda både varma och kalla, och man slänger ihop dom snabbt.
 
 
 
Ingredienser för 6 st:
 
6 små tortillabröd
6 ägg
6 msk vatten
salt och peppar
8 msk riven parmesan
Ruccola eller sallad
Salami efter smak
smör till stekning
 
Gör så här:
 
1. Vispa ihop ägg, vatten,salt och peppar.
2. Lägg ut tortillabröden, och lägg på ruccolan.
3. Stek omeletterna i smöret, gör dom lika stora eller lite mindre som tortillabröden. När omelleten börja bli färdig, strö över parmesanosten så att den smälter.
4. Lägg omeletten på tortillan. Lägg på salamiskivorna. Jag tog 4 salami till varje wrap.Rulla ihop till små fina paket. Slå eventuellt in dom i smörgåspapper så är dom enkla att äta sen.
 
Dessa wrapsen gjorde jag när vi tog en sväng med Jaguaren i veckan på en liten picknick. Jag gjorde en grekisk sallad till. Och vi blev mätta kan jag säga. Wrapsen mättar mer än vad man tror, och 2 st/person är rätt lagom😙
 
Njut nu av er söndagskväll, gör något som du tycker är roligt, fånga dagen för just denna dagen kommer inte igen♥
 
 
 
 
 
 
En kommentar publicerat i Mat
Taggar: #lunch, #picknick, #salami, #tortilla
#1 - - iseedee:

De ser väldigt goda ut. :)

Svar: Tack snälla:) det var dom absolut, ha en skön kväll!
Eva Wersch