Mat #danskasmörrebröd, #smörrebröd

Danska smörrebröd!

Hejsan!
 
Vaknade upp till klarblå himmel denna lördag, och det såg så varmt och skönt ut. I alla fall när man var inne, för hua vad kallt det är. Men man blir betydligt piggare när det är sol i alla fall, även om man inte direkt njuter av att vara ute:)
 
Igår gjorde vi smörrebröd, och gud vad gott det var. Enkelt att göra, och man kan variera dom efter vad man har hemma.
Vi gjorde en med rostbiff, remouladsås, rostad lök och syltlök. Sen blev det med leverpastej, stekt bacon, inlagd smörgåsgurka och lite gelé på toppen. Och så en med pannbiff, stekt ägg och i botten en sås på creme fraiche, ajvar och lite chilipeppar. Mums säger jag bara:)
 
 
 
Idag har jag börjat på ett litet projekt här hemma som kräver lite målning. Ett vitrinskåp som skall målas om. Skall bli kul att se resultatet sen. Förarbetet är så tråkigt bara, tvätta, slipa, tvätta igen och maskera glaset. Men sen så är det bara att måla. Ni får se sen när det är färdigt:)
Ibland så tänker man bara på att köpa nytt. Och så när man ser sig om i huset, och vad man redan har, så kanske man hittar något som kan bli fint bara det får lite kärlek och färg.
 
Nähä, nu ska de små vilddjuren få komma ut lite, får se vad dom tycker om kylan:) Det skall bli skönt när det blir lite varmare, och dörren kan stå öppen så kan dom gå ut och in när dom vill. Vi började nästan tro att Sansa(honan) var stum. Ofta så ser man att hon jamar, munnen rör sig , men det kommer liksom inget ljud från henne, det ser jättekul ut. Men när jag tog henne till veterinären i torsdags, och hon fick åka i kattburen, så kunde jag konstatera att det var minsann inget fel på den stämman inte. Hon lät som en hel symfoniorkester, haha.
 
Njut nu av lördagen hörni, så hörs vi i morgon. Kram♥