Mina tankar om åldersnoja och rynkor!

Hörrni, tänker ni mycket på er ålder, att ni börjar bli gamla?
 
Jag tillhör dom som aldrig haft någon ålderskris, eller tyckt att fy vad hemskt att bli äldre. Jag gillar mina rynkor runt ögonen, strecken i pannan. För vet ni, det betyder att jag levt. Och motsatsen till det, att inte få möjligheten att bli äldre är inget alternativ.
Jag har upplevt både glädje och sorg, fått två fantastiska barn, snart ett barnbarn också. Fått möjligheten och privilegiet att få en ännu större familj med 3 superfina bonusbarn, svågrar och svägerskor.
Jag har skrattat och gråtit, gått igenom en skilsmässa med allt vad det innebär. Men framförallt är jag tacksam att få leva, jag njuter av mitt liv, och tycker att vara mitt i livet är underbart.
 
Jag har min underbara Bernd som är min trygghet och stöttepelare i livet. Vi har upplevt så mycket de 6 åren vi varit tillsammans♥
 
Mina rynkor runt ögonen och i pannan, ja de säger att jag skrattar mycket, att jag har roligt, att jag njuter och lever livet. Man vet inte vad framtiden bär med sig, så man måste leva varje dag, varje timme. 
Jag ser ljust på framtiden och blickar framåt. Jag tror inte att man skall se bakåt. Man kan göra det för att lära sig av misstagen man gjort, men inte för att älta det som varit. Livet är nu...
 
 Ja vi får se vad livet som 50 har att erbjuda. Det blir säkert spännande, och roligt. Livet är ju vad man gör det till också, det är ingen annan som lever det för mig, utan jag bestämmer själv vad det skall bestå av.
Fördelen med att bli äldre, är också att man vet vad man vill, vad man vill ha ut av livet. Jag har också insett att livet är för kort för att slösas bort på människor som bara tar energi av mig, utan fylla det med människor som fyller på energi till mig också.
 
 
 
 Och med ovanstående citat, så tackar jag för att ni tog er tid att läsa, det uppskattas♥
2 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: #livet, #njuta av livet, #rynkor, #äldersnoja
#1 - - Anonym:

❤️😊

#2 - - Bernd:

❤️😊